HOME
MENU
Okonomiyaki
Menukort
Månedens menu
Drikkevarer
INFO
FORRETTER
Miso-suppe Edamame bønner Tang salat Hiya-yako tofu: Kold tofu med frisk ingefær, springløg, bonito(fisk)flager og soja Agedashi tofu: Friturestægt tofu med frisk ingefær, springløg, bonito(fisk)flager og soja Niku-dango: Japanske svinekødsboller med sød sauce Kara-age: Indbagt kylling i ingefær
38 kr 38 kr 38 kr 48 kr 48 kr 58 kr 68 kr
TILBEHØR
Goma-ae: Dampet spinat i sesam-dressing Ohitashi: Dampet okra med revet tørretfisk Sunomono: Wakame-tang og glasnudler Namasu: Gulerødder og kinaradise Otsukemono: Hjemmelavet pickles med radise Advocado salat
30 kr 30 kr 30 kr 30 kr 30 kr 68 kr
HOVEDRETTER
Gyoza 9 stk: Tynd hvedemelsdej med fyld af svinekød og grøntsager dampes og steges på panden Sudori: Japansk kylling ret med grøntsager i sursød sauce Tonkatsu: nakke kotelet med japansk rasp serveret med revet spids kål og tonkatsu sauce
118 kr 118 kr 118 kr
DESSERT
Hjemmelavet is: Grønte is: Sesam is: Bær is: Kakikori is: Høvlet is med saft og kondenseret mælk
40 kr 40 kr 40 kr 40 kr
RESTAURANT BANZAI: Skydebanegade 11 3th, 1709 København V tlf.: 2620 3339